Veelgestelde vragen en antwoorden

In het GroenWest Huurderspanel zitten geïnteresseerde huurders die regelmatig anoniem meedoen aan internetonderzoek. Als panellid krijgt u twee tot vier keer per jaar via e-mail een korte vragenlijst om in te vullen.

Als GroenWest willen we nog beter weten wat er leeft onder onze huurders. Zo kunnen we onze diensten afstemmen op uw wensen. Met de antwoorden op de vragenlijsten weten we of we op de goede weg zijn. Uw mening helpt ons om de juiste beslissingen te nemen.

Meedoen aan ons huurderspanel? Dat kan als u:

  • huurder bent van GroenWest;
  • 18 jaar of ouder bent;
  • toegang heeft tot het internet;
  • een eigen e-mailadres heeft.

Meld u hier aan voor het GroenWest Huurderspanel.

Na het invullen van uw gegevens komt er een bevestiging van uw aanmelding op het scherm. Vanaf dat moment kunnen wij u per mail uitnodigen voor verschillende vragenlijsten. Als u op de link in het e-mailbericht klikt, opent de vragenlijst automatisch. De antwoorden die u invult, worden direct elektronisch verzonden. U hoeft dus niets te printen en via de post te versturen. In de e-mail leest u tot welke datum u de vragenlijst kunt invullen en hoeveel tijd dat ongeveer kost. Meestal staat een vragenlijst één tot drie weken open. U bepaalt zelf wanneer u in deze periode de vragenlijst invult. Heeft u de lijst tegen sluitingstijd nog niet volledig ingevuld? Dan krijgt u een herinnering per e-mail met de vraag de vragen alsnog te beantwoorden.

Research 2Evolve is een onderzoeksbureau in Hilversum. Research 2Evolve denkt mee met GroenWest, voert de onderzoeken van GroenWest uit en brengt verslag uit over de resultaten.

Kijk op www.research2evolve.nl voor meer informatie.

Ja, dat kan als ze een eigen e-mailadres gebruiken. Alleen dan kunnen we de resultaten van de vragenlijsten goed verwerken. Hebben ze geen eigen e-mailadres? Ze kunnen dit aanvragen bij de provider.

U kunt altijd contact opnemen met de servicedesk (servicedesk@r2e.nl) van het huurderspanel van GroenWest. U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Bij de servicedesk kunt u ook uw opmerkingen of suggesties doorgeven.

Afmelden kan via het afmeldformulier. Nadat u uw afmelding heeft doorgegeven, komt er een bevestiging van uw uitschrijving op het scherm. Uw gegevens worden vervolgens uit onze bestanden verwijderd.

Samen werken aan een stevige thuisbasis

Aanmelden

Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Vul het onderstaande formulier in. Research 2Evolve neemt binnenkort contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.